dinsdag 28 juli 2009

Big Pharma strikes again!!


http://www.newsrunner.com/display-article/?eUrl=http%3A%2F%2Fwww.dallasnews.com%2Fsharedcontent%2Fdws%2Fnews%2Ftexassouthwest%2Fstories%2FDN-baby_28tex.ART.State.Edition1.4ba6004.html&eSrc=The+Dallas+Morning+News+-+Dallas+TX+&eTitle=Gruesome+killing+of+baby+in+San+Antonio+%27too+heinous%27+to+describe%2C+chief+says

Weer een horrorverhaal dat jammer genoeg geen fictie is. In Texas heeft een 33 jarige vrouw haar 3 ½ week oud zoontje onthoofd en delen van het lichaampje alsook de hersentjes opgegeten. De vrouw handelde onder bevel van satan, zegt ze.

Haar moeder vond haar toen ze even langs kwam met een zwaard en keukenmessen rondom haar. Ze had zichzelf toegetakeld en gedeeltelijk haar eigen keel overgesneden.

De vrouw zou een psychiatrisch verleden hebben en men vermoedt dat een psychose als deel van een postpartum depressie de oorzaak zou kunnen zijn.

Misschien was de vrouw in een depressie. Maar postnatale depressies zijn van alle tijden, waarschijnlijk liggen een plotse terugval in hormonen aan de basis hiervan. Maar om tot zulke gruweldaden over te gaan is er toch meer aan de hand? Waarom hoorde je niet van zulke gruweldaden bij postnatale depressies 30 jaar geleden?

De vader van de baby had haar een week voordien verlaten. Was ze gestart met antidepressiva? We weten ondertussen, dat de opstart en afbouw van antidepressiva zeer risicovol is voor zulke bizare en gewelddadige zaken.

Ook wel eigenaardig dat onze ‘kwaliteitskranten’ ineens vies geworden zijn van spectaculair nieuws en dat zeker in komkommertijd.

Noch op De Standaard, noch op De Morgen is iets terug te vinden van de vrouw, Otty Sanchez, die deze gruweldaden pleegde. Heeft Big Pharma hier een stokje voor gestoken?

Geen opmerkingen: