zondag 29 maart 2009

dolgedraaide honden en schutters

Voila, we hebben verschillende scholen gehad, een kinderdagverblijf en nu, zoals voorspeld, een bejaardentehuis. Zes mensen minstens overleden. En wat de schutter bezielde zou een raadsel zijn? Nog een ziekenhuis en een kazerne misschien, alhoewel een dolle schutter zou daar waarschijnlijk niet veel kans hebben. 
Kan er nu echt niet gewoon eens op een eerlijke en neutrale manier onderzocht worden wat en of er correlatie is tussen antidepressiva of ADHD medicatie en deze dolgedraaide schutters? Als dit gebeurt zal ik over dat onderwerp verder mijn mond houden.

In hetzelfde nieuwsoverzicht gaat het over twee honden, duitse dogs, die normaal niet als gevaarlijk doorgaan,  die een kind uit 'eigen roedel'  hebben doodgebeten. Een paar dagen geleden was het een Staffordshire die doordraaide en een 10 maanden oude baby van eigen roedel erg verwondde. Ook dit is niet normaal. Wat mankeert hier, wat is hier aan de hand? 
De Staffordshire van een paar dagen geleden is niet afgemaakt, hij wacht op onderzoek van een 'psycholoog' en zal zeker niet meer in een gezin met kinderen geplaatst worden.  Een psycholoog???? Misschien worden die honden ook medicatie gegeven?  Rilatine voor kinderen met ADHD is immers in bijna elk huisgezin met kinderen te vinden...

3 opmerkingen:

Belisarius zei

Misschien moet ook de relatie tussen die moorden en de Sade worden onderzocht. En dan de dader van de moorden als medeslachtoffer?

eric rosseel zei

Honden en katten krijgen ook steeds meer Prozac en zo. De omzet bij dieren gaat sinds 2005 elk jaar met 30% omhoog!

Piepajoentje zei

Zo baasjes... zo beestjes :-)