dinsdag 8 mei 2012

Pas op voor de boze wolf


Wat hier van denken? 
http://www.demorgen.be/dm/nl/994/stand-der-dingen/article/detail/1434157/2012/05/06/Zuid-Korea-zoekt-naar-pillen-van-mensenvlees.dhtml

Zuid-Korea zoekt naar pillen van mensenvlees
Bewerkt door: Dries Derauw − 06/05/12, 16u25  − Bron: anp
Zuid-Koreaanse grensbewakers verscherpen de controle op de smokkel van pillen van mensenvlees. De pillen komen uit China en zijn gemaakt van dode kinderen en baby's. Mannen kopen de pillen omdat ze denken dat ze de seksuele prestaties verbeteren. Experts waarschuwen echter dat ze juist de gezondheid kunnen schaden, omdat ze vol zitten met bacteriën.

De eerste exemplaren van deze pillen werden in augustus ontdekt. Tot dusver voorkwamen de grensbewakers 35 pogingen om totaal 17.451 van deze pillen het land in te smokkelen. De pillen waren verstopt in koffers en in post, meldde het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap vandaag.


Ik in ieder geval, vind het zeer moeilijk te geloven dat  nu, met alle mogelijke infobronnen, een bibliotheek aan je vingertoppen, zelfs in het verre China, er nog mensen zijn die geloven dat je van mensenvlees te eten viriel wordt.
Ook al zijn er in China nog dorpen, het woord dorp eigenlijk niet eens waardig, waar de levensstandaard allicht nog een eeuw achterop hinkt, dit lijkt me 'over the top'.
Zou het niet eerder thuis horen in de 'China is slecht, China is de boeman' verhalen? Naast de Islam, die ons allemaal gaat veroveren met zijn godsdienst, moet er nu angst gekweekt worden voor China die nu niet meer door het communisme maar door zijn economisch succes een dreiging vormt voor onze welvaart? 
Bollocks, natuurlijk de grootste dreiging voor onze welvaart zijn onze eigen 1%.

Geen opmerkingen: