zaterdag 29 augustus 2009

luchtledig



Een vliegtuig van Air France mocht niet over het luchtruim van de Verenigde Staten vliegen omdat er een Belgische andersglobalist opzat. Het betrof de heer Paul-Emile Dupret, lid van de links-ecologische fractie in het europees parlement.
Ik weet dat je met een strafblad hier in België niet op een kieslijst kan staan dus een zware crimineel zal hij wel niet zijn. Hijzelf zegt dat hij wist dat hij op een zwarte lijst staat in de VS, dat hij het land niet mag betreden maar niet dat hij het niet mocht overvliegen. Hij was op weg naar Mexico.

Het gaat hier wel degelijk over de VS hé, niet over China, niet over Rusland, niet over Afghanistan of gelijk welke 'roguestate'.
Natuurlijk versta ik wel dat ze in de VS voorzichtig zijn. Het is niet leuk als er vliegtuigen in je flatgebouwen binnenstormen.
Stel je voor dat die man een raampje zou openen in het vliegtuig en een bom naar buiten zou smijten. Of zwaar zou doorademenen en een nieuwe variant van de varkensgriep het Amerikaanse luchtruim zou insturen. Men kan niet voorzichtig genoeg zijn.
Ze zouden best nog een stapje verder gaan, uit voorzichtigheid. Geen import meer van producten uit het buitenland. Stel je voor dat de tandpasta vergiftigd is en iedereen zijn tanden daardoor uitvallen? Of dat door het toiletpapier dat ingevoerd werd alle Amerikanen met een soort luieruitslag zouden rondlopen. Je kan maar iet voorzichtig genoeg zijn... Best zou zijn het luchtruim luchtledig te maken. Geen risico's...

1 opmerking:

E.R. zei

Je hout het niet voor mogelijk !!